Vårt sortiment

Läs mer om våra produkter och hur vi skapar vår gröna glädje

Vårt sortiment

Snittblommor och buketter

En vacker bukett är härlig vardagslyx, oavsett om den hamnar i egna hemmet eller gläder någon annan. Vi har fina buketter för både vardag och fest och buntar för att binda själv. Våra buketter har 5-dagars garanti och byter ständigt utseende när vi anpassar dem efter årstider och högtider.

Inneväxter

Inred med krukväxter! Vi har ett brett utbud av växter för alla hem, allt från lättskötta klassiker till mer utmanande sorter. Krukväxter förbättrar inomhusluften, och är också viktiga för människans välbefinnande. Med grönt omkring oss mår vi helt enkelt bättre!

Uteväxter

Uteväxter ger liv och färg till trädgård, balkong eller uteplats. Våra plantor, oavsett om det gäller perenner eller säsongsblommor, är robusta och noga utvalda för att ge blomsterglädje länge. Oberoende av säsong är det lätt att skapa en välkomnande miljö med våra uteväxter.

Krukor och tillbehör

Krukor är en viktig detalj i ett hem, med rätt krukor är det lätt att skapa en inbjudande och ombonad miljö både inne och ute. Våra dekorativa krukor finns i olika stil, färg och storlek. Hos oss hittar du också vaser som passar perfekt till våra buketter och andra tillbehör, som vattenkannor och blomstöd.

Kvalitet och hållbarhet

För oss är kvalitet och hållbarhet ständigt i fokus, från blommornas ursprung och hela vägen fram till leveransen till butik. Vi samarbetar med ansvarstagande odlare som upprätthåller hög standard när det gäller odling och skötsel. Vårt mål är att så många av våra blommor som möjligt ska vara närodlade och märkta med Svenskt Sigill eller Fairtrade.

Svenskt Sigill är en miljömärkning för svensk mat och svenska blommor. Oberoende kontrollanter säkerställer att odlarna följer ett gediget regelverk, med bland annat långtgående krav på miljöansvar. Genom Svenskt Sigill-certifieringen, som finns på många av våra blommor och växter, visar vi vårt engagemang för svenskt jordbruk och närproducerade varor. På så sätt bidrar vi till en minskad miljöpåverkan och främjar lokala odlare.

Fairtrade är en internationell oberoende certifiering som fokuserar på människan bakom produkten och bidrar till att att odlare och anställda i länder med utbredd fattigdom får bättre ekonomi, att barnarbete motverkas och att fler får tillgång till utbildning. Många av våra rosor är Fairtrade-märkta, vilket innebär att en premie betalas ut för rosorna. De anställda bestämmer över pengarna och använder dem till exempel till bättre vattenförsörjning genom borrade brunnar och för att utbilda både barn och vuxna.