Tillsammans skapar vi en grönare framtid.

Tillsammans arbetar vi för en hållbar framtid genom bränsleeffektiva transporter, energieffektivitet och avfallsminimering

Tillsammans skapar vi en grönare framtid.

Spira Blommor arbetar aktivt för en mer hållbar framtid. Genom att minska vår påverkan på klimatet och ta ansvar för vår verksamhet strävar vi efter att skapa en bättre miljö för oss alla. Vi har implementerat hållbarhetsåtgärder i alla delar av vår verksamhet och letar ständigt efter förbättringsmöjligheter. 

Vi har identifierat tre huvudsakliga områden där vi kan göra en positiv skillnad: transport, energianvändning och plastförbrukning. Vi arbetar aktivt tillsammans med våra samarbetspartners inom logistik för att använda bränsleeffektiva fordon och anpassar lastutrymmet efter säsongens behov. Våra tjänstebilar drivs främst av fossilfria drivmedel som minskar klimatavtrycket. När vi behöver använda plast så väljer vi artiklar med återvunnet material och sedan återvinner vi allt material som går att återvinna. Det är självklart för oss att sträva efter att minska mängden avfall vi producerar. 

Vi är stolta över att arbeta för en mer hållbar framtid, och vi hoppas att du och din butik vill följa med oss på denna resa. 

Sofie Jonsson <br>

Upptäck mer