Din helhetsleverantör

för en säljande och välkomnande blomsteravdelning

Självservice

Enkel och smart lösning för din butik
Du beställer i vår webbportal och vi levererar på önskad dag

Läs mer om självservice

Fullservice

En bekymmersfri och välskött blomsteravdelning
Vi tar hand om allt från beställning fram till försäljning

Läs mer om fullservice

Din blomstergrossist

Vi på Spira Blommor är stolta över att erbjuda högkvalitativa snittblommor, gröna växter, uteväxter och krukor till matbutiker över hela Sverige. Vi arbetar nära lokala odlare och importerar också produkter från Europa och övriga världen för att kunna erbjuda ett brett sortiment. Hos oss hittar du allt från de mest populära blommorna till säsongsbetonade varor.

Vi är belägna i Malmö där vårt erfarna team packar om produkterna för att säkerställa att de når våra kunder i tid och i utmärkt skick. Vi strävar efter att ha en positiv inverkan på miljön och arbetar därför aktivt med att minska vårt koldioxidavtryck genom att exempelvis köpa in blommor från lokala odlare.

Vi håller oss ständigt uppdaterade när det gäller de senaste marknadstrenderna för att säkerställa att vårt sortiment passar våra kunder och marknadens önskningar.

Tveka inte att kontakta oss för mer information om våra produkter och tjänster, eller om du vill börja samarbeta med oss. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa din butik att blomstra!

Självservice

Föredrar du att sköta din blomsteravdelning själv? Då är Självservice lösningen för dig. Du beställer enkelt alla varor via vår webbportal. Vi levererar blommorna till dig med en optimerad och hållbar logistiklösning. Du ansvarar för skötsel, plock och all drift. Våra innesäljare finns alltid nära till hands med sin gedigna kunskap och vi besöker regelbundet din butik för att stötta och komma med tips och goda råd. 

Lägg din order

Välj varor i vår beställningsportal

Leverans

Du får varorna på vald dag

Drift

Du står själv för skötsel och plock

Support

Vi hjälper och stöttar dig

Fullservice

Med konceptet Fullservice står du för butiken och vi för innehållet. Vi tillhandahåller kompetens, inredning och ett attraktivt sortiment till riktigt hög kvalité och bra pris. Våra utesäljare sköter drift och beställningar av krukväxter, snittblommor och krukor samt utemarknader i säsong. De servar din butik utifrån ert unika behov, från ett par dagar i veckan till dagliga besök. Blommorna ger din butik ett nytt ansikte varje vecka och våra säljare arbetar aktivt med att förnya sortiment och uttryck i butik – vardag, helg och inför alla högtider.

Orderläggning

Vi lägger order i samråd med din butik

Leverans

Vår personal möter upp i butik och packar upp leveransen

Skötsel

Vi ser till att din avdelning alltid möter kunderna i toppskick

100% ansvar

Vi ansvarar för brister och svinn och krediterar för detta